Languages

Custom Search 1

Misiunea companiei

Compania IMC Market şi-a început activitatea în anul 2005. La moment reţeaua de magazine este compusă din 5 puncte comerciale. O corectitudine ireproşabilă şi o politică de preţ adecvată au pus bazele succesului companiei noastre. 
  IMC Market este prima Companie moldovenească din domeniul comerţului en details cu produse alimentare, care în 2011 a implementat Sistemul Managementului Calităţii, bazată pe standardele ISO 9001:2008 şi managementul Securităţii Alimentare ISO 22000:2005.  Atribuirea Companiei IMC a Standardului IMC este o reuşită a întregii echipe, reuşită atinsă în urma efortului colectiv de la managementul Companiei şi pînă cel mai de rînd muncitor. Ea nu este o reuşită pe termen scurt, ci o responsabilitate zilnică, asumată, mai întîi de toate în scopul protecţiei cumpărătorilor noştri. 

Corespunderea cu Standardele Managementului ISO 9001:2008 şi managementul Securităţii Alimentare ISO 22000:2005 demonstrează că IMC Market oferă cumpărătorilor săi servicii şi mărfuri de înaltă calitate, inclusiv produse culinare de marcă proprie.

Pentru a vă mulţumi că sunteţi cu noi am instituit un sistem de loialitate - Bonus Card, considerat actualmente cel mai avantajos pe piaţa retail.

În plus, zilnic puteţi găsi în magazinele noastre oferte speciale la produse alimentare şi mărfuri industriale. Promoţiile noastre sunt instituite în interesul cumpărătorilor finali, aşa programe ca “Preţ Shock” şi  sunt argumente convingătoare în acest sens.

Misiunea companiei IMC MARKET este de a  creşte VALOAREA companiei, devenind reţeaua PREFERATĂ A CONSUMATORULUI, oferind SIGURANŢĂ şi PRODUSE CALITATIVE, PREŢURI ACCEPTABILE, DESERVIRE ADECVATĂ şi STANDARDE ÎNALTE DE OPERARE.

IMC Market – ceva bun in fiecare zi!